evet, evet biliyorum. teşekkür ederim.

yeap bu doğru bugün doğum günüm. adeta bi' malmış gibi hiç farkında değilmişim gibi ortada geziyorum ve biri kutladığında " aa! benim aklımdan çıkmış bile" diyorum. bunu neden yapıyorum bilmiyorum. adeta beni kendine çekiyor. adeta gücün karanlık tarafı lan bu!

neyse. kafama takılan bi' şi var - ki bu ara tek olan şeyde bu- insanlar neden doğum günümü 21inde kutlarlar. ben 22 martta doğmuş bi' insanım ancak her sene 21inde daha fazla tebrik alırım. sanırım beyinlerin tembelliğiden kaynaklanıyor. sonuçta 21 mart - affedersiniz ama bu noktada kızdım- taşşaklı bi' gün. bahar gelmiş falan fişman her kültür de bi' ağırlığı saygınlığı var. sosyete de adı geçiyor. öte yandan 22 marta baktığınızda bi' numarası yok desek yeri. takvime baktığımızda fekenin kurtuluşu ve dünya su günü olduğunu görüyoruz. bu durumda feke halkından ilgi bekliyorum. evet arsız gibi yapıyorum bunu. attention whore oldum adeta a dostlar.

bu yazım burda biterken facebook sayfama geri dönüp başka kutlayan var mı diye bakacağım. " ahh canım çok teşekkür ederim hatırlaman ne hoş" diye wall-to-wall yapacağım. en çok beni sevin lanh!

0 yorum: